25 Kasım 2011 Cuma

Chemtrail Nedir?


Chemtrail, yani kimyasal püskürtme, dünyanın her yerinde, sivil ve askeri uçaklar tarafından uygulanan kimyasal püskürtmedir.

Ne zamandan beri Chemtrails uygulanıyor?


70'li yıllara dayanan eski fotoğraflarda, ilk defa chemtrails görülmüş, 80'li yıllarda faaliyetler (ABD başta olmak üzere) artış göstermiştir. 1998 başlangıcında "küresel proje" başlatılmış ve bugün dünyanın hemen her gün ve her yerinde sistematik püskürtme uygulanmaktadır.

Genel belirtiler


Rüzgar gücü ve çekme yönüne göre Chemtrails şeritleri havada saatlerce kalabiliyor ve gitgide yayılıyorlar. Yaklaşık 2 - 5 saat içersinde beyaz gri bir tabaka oluşup, gökyüzüne dağılıyor ve loş bir görünüm oluşuyor. Chemtrail bulutlarına, artık gitgide "normal" gözüyle bakılmakta, zira büyük şehirler üzerinde sürekli varlıklarını sürdürüyorlar.

Neden Chemtrails?


Alüminyum parçacıklarının bir izolasyon tabakası oluşturarak güneş ışınlarını yansıtıp küresel ısınma ile mücadelede yardımcı unsur olarak görülmektedir. Chemtrail'sin varlık nedenlerinden biride baryum oksidasyonunun, havada sera etkisi yapan karbondioksidi bağlayıp, etkisiz hale getirmek istenmesidir. Avrupa ülkelerinde işitilen diğer bir Chemtrail varlık sebebi ise, insanların bu gibi aksiyonlarla, olası bir kimyasal savaşa karşı aşı edilmesidir, yani insanların korunması için verilen bir mücadele olduğu idda edilmektedir.

Ancak bu gibi enformasyonlar doğru olsaydı, yıllardır uygulanan hava manipulasyonu niye insanlardan gizli tutulmak istenirdi ki? Aksine aluminyum parçacıkları atmosferdeki ısıyı tutma ve küresel ısınmayı tetikleme etkisi yapabilir. Eğer bir izolasyon (yalıtım) tabakası oluşturulmak isteniyor ise, metal parçacıkları 12 km yükseklikteki troposfer yerine, 50 km yükseklikteki stratosfere püskürtülürdü. Çünkü stratosfer tabakasında metal parçacıkları daha uzun zaman kalabilir ve güneş ışınları daha doğal refleksiyona tabi tutulabilirdi.



Metal parçacıkların troposfere püskürtülmesinin arkasında yatan başka düşünceler olduğu şekil kazanmıştır. Örneğin hava durumunu ve belli bölgeleri daha iyi kontrol edebilmek metal parçacıklarından yararlanarak HAARP teknolojisini kullanmak gibi.


Yazar Notu: Yazıda chemtrail teknolojisi ''kısaca'' tanıtılmış, ne işe yaradığı anlatılmıştır.Aslında resmi olarak insanlığa yardım amaçlı(!) yapılan bir şeydir.Ancak bu konuda çoğu kişi ''no chemtrail no H.A.A.R.P.'' sözüne katılıyor.Kim bilir, belki de amaçları oyun kartlarında yazdığı gibi bizleri paranoyak etmektir...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder