24 Kasım 2011 Perşembe

Steve Jobs'ın E-Postaları Kitap Oldu!!!





Apple’ın merhum CEO’su gündeme konu olmaya devam ediyor. Steve Jobs’ın müşterilere attığı e-postalar bir kitaba konu oldu.


Geçtiğimiz ay hayata gözlerini yuman Steve Jobs hâlâ teknoloji sektörünün gündeminde. Jobs’ın satış rekorları kıran biyografisinden sonra Apple’ın müşterileriyle olan e-postaları da kitap oldu. Apple’ın efsanevi CEO’su, kendilerine ulaşan tüketicileri azarlamasıyla ünlüydü. CNN teknoloji editörü Mark Milian, Jobs’ın cevap verdiği e-postaları e-kitap haline getirdi. Milian merhum CEO’unun e-postalarını incelediği zaman ilginç detaylarla karşılaştığını belirtti.Letters to Steve (Steve’e Mektuplar) adlı kitaba göre, Jobs her daim düzgün imlayı savunan biri olmasına rağmen cevapladığı birçok e-postada yazım yanlışı yapıyordu.



Tüketicilere Nasıl Cevaplar Veriyordu?

İmza olarak ‘her şeyin en iyisi’ lafını kullanan Jobs, kendine karşı çıkan kullanıcılara bile cevap vermekten çekinmemiş. Flash’a karşı verdiği savaşı eleştiren kullanıcılara bile Steve Jobs, uzun e-postalarla niye bu fikri savunduğunu anlatmış. Yazılım merakı olan kullanıcılar ise Steve Jos’tan e-posta yolluyla uzunca dersler almış.Kitaptaki e-postalara göre Jobs, Apple kullanıcılarına teknik servis desteği vermekten bile çekinmemiş. Apple’ın teknik servisinden yeteri kadar verim alamayan kullanıcılara Steve Jobs bizzat, sorunu nasıl çözeceklerini anlatmış. Amazon’un Kindle cihazı için 3 dolar fiyatla satışa çıkan e-kitap Steve Jobs’ı daha yakından tanımak isteyen hayranları için faydalı bir kaynak.

Kaynak:http://www.techno-labs.com/1/29185/1/steve-jobs’un-e-postalari-kitap-oldu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder